Cursos

Share |
 • subdestacado
  13 de set. 2017

  Pensar en un museo –o más en general, en un lugar donde se muestra el arte– es adentrarse en un mundo repleto de interrogantes acerca de su organización o de su configuración. El curso se plantea como un viaje a los entresijos de unos lugares expositivos muy diferentes entre sí, desde un museo situado en un entorno rural a una sala expositiva o un museo al aire libre. Igualmente veremos el proceso de organización de una exposición y los procesos de restauración de las obras de arte.

 • subdestacado
  28 de març 2017

  This course is addressed to engineers and hobbyists who are interested in programming applications for a mobile robot to perform tasks in a complex environment. Throughout the course, practical exercises will be developed with realistic 3D simulations in the cloud.

 • subdestacado
  14 de febr. 2017

  En este curso abordaremos qué es el aula inclusiva, el Trastorno del Espectro Autista, y a las Altas Capacidades Intelectuales. De manera que mediante vídeos, material, enlaces de interés y foros de debate, se espera que los alumnos que participen en este curso obtengan los recursos para hacer frente al aula diversa.

 • subdestacado
  06 de febr. 2017

  La diversitat cultural que existeix a les diferents societats és la que ens porta a dissenyar aquest curs on el protagonista és el Drac Xinès. Amb ell anem a descobrir la manera particular que té la la Comunitat Xinesa de beneir els seus dies de festa i celebració.

  Començarem amb una aproximació al seu origen des de la universalitat de la seva imatge, el significat de la seva simbologia, les llegendes i misteris del seu folklore i finalment el seu procés d'esportivització. En una segona part abordarem la construcció del drac amb materials senzills. Per a això hem dissenyat una sèrie de tutorials que expliquen pas a pas i amb tot detall com construir cada un dels elements que el conformen. A més hem dissenyat una gràfiques com a material de suport per a la seva posada en la pràctica. Finalment i com a orientació proposem una sèrie d'exercicis per al seu maneig mostrant especial atenció a les indicacions d'ús per a una manipulació segura i eficaç que proporcioni el clima necessari per despertar la imaginació i la creativitat dels participants.

  No cal tenir coneixements previs per a la realització del curs i està dirigit especialment per a aquells perfils professionals que treballen amb nens i nenes d'edat escolar i en general per a qualsevol amant de la cultura xinesa.

 • subdestacado
  30 de gen. 2017

  Curs bàsic per al aprenentatge del llenguatge de programació C.

Informació de contacte:

OpenCourseWare (ocw@uji.es)
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16